Post by dislistnombboca on Feb 18, 2022 18:17:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje punkty generatora ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds 2 2022 version ▞▞▞
W większości przypadków blokuje się po kliknięciu przycisku BATTLE. Ta gra była dobra. Teraz bitwa jeden na jeden nie jest dobra tylko dlatego, że cały czas się zacina
Aktualizacja zabija grę, zrobiłem to na więcej niż jednym urządzeniu z tą samą grą, ale wygląda na to, że gra jest złośliwym oprogramowaniem, więc zawsze muszę odinstalować i zacząć wszystko, co robiłem już po raz dziesiąty, więc skończę, chyba że ty rozwiąż to, ponieważ jest to najlepsza gra dla mnie i wierzę, że dla wielu osób 😔😔😔😔😔😔😔😔
Kody do Angry Birds 2 Android (AND):. Odnawianie energii: W produkcji wykorzystano system energii, która odnawia się automatycznie, ale proces ten da się
Ciągle blokuje się podczas dołączania do wyzwań od ostatniej aktualizacji... miesięcy temu. Brak pomocy ze strony pomocy technicznej i brak konieczności ponownej instalacji. Wkrótce zrezygnuję z tego, aby przejść do lepszych gier. Szkoda, bo to była moja ulubiona gra, ponieważ grałem przez 3 lata.
Gra super lipa aktualizacje trzeba robic co parę dni
Angry Birds 2 Dažādas spēles mejl
Świetna zabawa.
Ta gra jest taka fajna! Kiedy się nudzę, jest to moja gra zapewniająca wygodę i dała mi nową perspektywę w życiu… „Że nie ma mowy, aby świnie mogły latać”. Ptaki są super słodkie i często myślę, że sam jak oni. Nie tylko urocza, ale także silna.
Czy możesz głośniej, musiałem bardzo zwiększyć głośność, aby uzyskać dobry dźwięk w grze, po czym odtwarzana jest reklama i nagle robi się głośno.
automatycznie gracz otrzymuje punkty na arenie howww? mając tylko 1 ptaka, zdobyli 2,3 miliona punktów, co jest całkowicie niemożliwe, ponieważ moc ptaka wynosiła zaledwie 34. Arena ma tak wiele błędów, które są całkowicie głupie. Każdego dnia irytują mnie te usterki Napraw je!!!!!!!.
Przed aktualizacją było lepiej .......
Uwielbiam Angry Birds od pierwszej edycji. Niestety w ciągu ostatnich kilku miesięcy pojawiły się usterki. Wczoraj wziąłem ankietę od Rovio i zacząłem grę od nowa. Na początku, w procesie, zostałem wypieprzony z listu z klejnotami, za który zapłaciłem zaledwie tydzień temu. Wiesz, to zabawne, strona tuż przed tym, mam kupon na zakup przedmiotów w tej grze. Ale nawet nie mogę tego użyć. Teraz, bo tani rząd. telefon, użyłem karty SD. Ale to jest zepsute
Tęsknię za pierwszą grą ze wszystkimi poziomami, na które nie musiałem czekać, aby zdobyć energię, miałem tak wiele poziomów do 3 gwiazdek. Grałbym w poziomy 100 razy tylko po to, żeby zrobić 3. Więc dostajesz to, czego nie udało mi się zrobić w pozostałych misjach... 3 gwiazdki
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Симуляторы rwei
Angry Birds 2 معمولی ymc
Angry Birds 2 - kolejna wersja twojej ulubionej gry! - HUAWEI ...
Gra fajna. Ale w sytuacji nie do wyjścia. Frustruje
Gówniana gra nie polecam
Stara wersja autorstwala Lep
W większości jest to świetna gra, chociaż nie pasuje do oryginału. Jednak matchmaking PvP jest rażąco niesprawiedliwy i nierealistyczny. W moich ostatnich 12 meczach dosłownie widziałem, jak moje ptaki, od połowy do połowy lat 70., dopasowywały się do graczy z ptakami w wysokich latach 70. i niskich 80. Wszystko, co mogłem zrobić, mogli zrobić trochę lepiej, a to jest drobiazg na wojnie. W każdym razie jest to niesamowicie frustrujące i niesprawiedliwe. Rozważam usunięcie gry nad tym.
Świetna gra. Działa najlepiej, jeśli masz nowszy telefon. Starsze telefony mają problemy z zanikaniem dźwięku.
Gdyby programiści przeczytali nawet ich recenzje, do tej pory zmieniliby grę. Nowa arena jest do bani jak diabli, 2 twarde. Ta gra jest celowo trudna, więc rovio dostaje $. To wszystko. Zapłata za wygraną w grze. Ale ta recenzja chyba nie ma znaczenia, ponieważ WIELE osób zgadza się ze mną i napisało recenzje, a rovio nic nie robi. Nie polecam tej gry, jeśli chcesz 2, zatrzymaj swoje $ i nie chcesz mieć bólu głowy.
Za dużo reklam. Do tej nowej aktualizacji nie chce sie pobrac w 100%
Fajnie że gra
Fajna
Uwielbiam to, że to naprawdę intensywna gra, a fakt, że wściekłe ptaki można bawić się w dowolnym miejscu, daje mi coś do roboty, gdy nie ma mnie w domu 🙂
Dzięki nowym aktualizacjom gra czasami się zawiesza podczas łączenia z Internetem, a gra nie obsługuje teraz podzielonego ekranu. Gra zawiesza się losowo również w połowie bitwy. Dziękuję.
Za każdym razem, gdy pojawia się aktualizacja, pojawiają się problemy. Została zmuszona do aktualizacji, a teraz gra się nie ładuje lub zawiesza się, a aplikacja zamyka.smh
Angry Birds 2 Santai pxgc
Gra ma wirusy! Nie polecam
W to się nie da grać. Atakują reklamy i wiele innych dziwnych po.
Glitchy, Za każdym razem, gdy dostaję pudełko bonusowe i muszę zagrać w dodatek, aby je otworzyć, gra się zawiesza i nie tylko tracę poziom, który już wygrałem, ale też nie dostaję bonusu.
Czy kitu
Plz przywracają gry OG, takie jak epickie gniewne ptaki, gniewne ptaki idą wściekłe ptaki przestrzeń i gniewne ptaki gwiezdne wojny. To były takie dobre gry i rozczarowujące jest ich odejście
To dobra gra, ale kiedy grałeś przez kilka miesięcy, wydaje się trochę nudna z powodu tych samych czynności, więc była dobra, ale granie przez dekadę nie było możliwe
Niedawno ruszyl event turniejowy w ktorym „walczymy” o lepszy wynik niz przeciw dobrany nam w drzewku turnieju. Jakie bylo moje zdziwienie, gdy zobaczylem inny przeciw system dobral mi. Majac druzyne o okolo 185 wynik przydzielilo mi na przeciwnikach o wartosci 270. Prosilbym o lepszy system dobierania w takich turniejach, dostaniesz, kto zdobędzie, zostanie znieśli przeciwy na wypadek wystąpienia szansy na zaistnienie w evencie.
Wydaje się, że nagrody w grze za oglądanie filmów reklamowych mają na celu oszukanie obserwatora-gracza, nie otrzymali kredytu ani nagrody za oglądanie filmów zbyt wiele razy... oszuści? czy po prostu zły projekt?
Fajnie, ale blokuje się, aby uzyskać darmowego ptaka, musisz wyczyścić wszystko, aby zacząć od nowa z aplikacji