Post by dislistnombboca on Feb 18, 2022 18:08:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ още златен хак ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Това не е честна игра 1.не получавате достатъчно монети 2.трябва да вземете решение между разширяване или закупуване на уредите 3.уредите струват твърде много Разширяването му отнема твърде много време. Наистина изнервя IM OFF ТОВА ЩЕ ВИ ТРЯБВА ДА СЕ ПО-ДОБРЕ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ.....
Star Chef 2: Restaurant Game Simulacije ynes
Не ми хареса. Не можех да разбера какво искат да направя.
Една наистина хубава игра, която ви позволява да изживеете максимално вашите ресторантски фантазии. Сега живея моето и хубавите времена валят.
Teacher Simulator कैज़ुअल गेम wwxa
Не се зареди, когато го качих. Но когато актуализирах миналата седмица, се отвори без проблеми.
Ще ви дам две ⭐⭐, защото актуализацията ви заема много място, затова спирам да харча парите си 💰 за повечето от тези игри. Трябва да се погрижите за проблема с актуализацията, която заема толкова много място. Имам други игри, на които обичам да играя, и няма да премахвам всичките си игри за една.
Играта ми не се зарежда
Star Chef 2: Restaurant Game Simulācijas spēles vnis
Иска ми се оборудването за готвене да не е толкова скъпо. Клиентите на масата ми чакат толкова дълго, за да получат нова рецепта
Тази игра има наистина закачливи функции, след като започнете да я играете, става все по-интересна. Първоначално имах нужда от малко помощ, за която той предостави дневник, но в рамките на няколко часа успях да се справим с играта. Взех тайнствената кутия наведнъж. Очакваме с нетърпение да проучим играта още повече.
Вие не само готвите храна, но и украсявате заведението си и това е най-добрата характеристика на играта. Просто имам предложение към разработчиците, ако могат да излязат с още декоративни аксесоари за заведението
Тъй като започнах да играя тази игра, тя е много интересна за игра, но проблемът е, че е твърде скъпа за игра и трудно да се получат маркетинговите кошници, както и парите, а уредите са скъпи, мисля, че не мога да продължа да играя играта .. 😔😔
Всичко е твърде скъпо. Съотношенията не се събират. Когато казвам това, вярвам, че цената на храната не ви позволява да купувате уреди, което кара много хора да не искат да играят тази игра.
Харесвам тази игра, единственото нещо, което бих предложил е, че трябва да има начин да се пускат неща в продажба в магазина, който не се продава. Те вече са в магазина.
Много бавен при зареждане. Много игрален, просто отнема много време за зареждане. Не го играх повече от пет минути, ми писна да чакам да се зареди
Забавно, много пристрастяващо, както всички игри, ТРЯБВА ДА ПОХАРИТЕ $.
Приложението има всички най-добри функции, които можете да очаквате от игра за симулация на готвене. Просто имам предложение разработчиците да се съсредоточат върху актуализирането на тези функции с много иновативни идеи
Разширяването или закупуването на нови станции за готвене струва много пари. Трябва да се намали. За съжаление някои от нас не могат да си позволят да плащат истински пари, а тази игра е нашата спасителна лодка. Но не мога да събера достатъчно пари за разширяване или закупуване на нови артикули
Много добре
Опитах се да играя два пъти и играта се заби и двата пъти. Веднъж с плаваща ръка, сочеща към нищо, а следващия път сочеща стрелка, която нямаше да работи, се заби, опитвайки се да изпълни задача! Много разочароващо! Обсъждам дали искам да опитам отново.
Не мога да актуализирам играта .. Няма опция за актуализиране, когато отида в playstore .. Не мога да играя играта сега
Играта е добра за мен и моето малко момиченце също я харесвам да я играем понякога трябва да се опитам да купиш неща..
Наистина ми харесва играта, единствената причина за 3 звезди е, че отнема много време за готвене на повечето неща и аз поръчах съставки и те ми взеха за тях, но не ги получих, което се случи повече от няколко пъти, така че деинсталирах и преинсталирах . Ще променя оценката си на по-късна дата, ако проблемите не продължат.
Харесвам играта, но напоследък не успях да заредя играта, не знам какво става, но моля, поправете я. Освен това някои храни се готвят вечно, което прави невъзможно бързото печелене на пари и актуализиране на ресторанта
Започна добре, но след това замръзна при заявяване на задача за засаждане и прибиране на домати. Всеки път, когато рестартирам играта, тя се връща към замразения екран и без значение колко пъти натискам "x" или "claim", все още остава. С проблеми като този 10 минути в деинсталирам.
Харесва ми да играя тази игра. но имах проблеми. в играта моята стена не е завършена. тогава вече завършвам задачата си, но парите не могат да бъдат събрани. може ли да знам защо?? Искам да нулирам тази игра и да играя отначало. как?
Star Chef Част 2 се ражда. Тази игра няма кухня като звездния готвач, който има нужда от повече пари за закупуване на всички уреди тук е толкова скъпо, отнема твърде много време за изграждането на ресторанта Ако питате мен, харесвам първия звезден готвач по-добре, защото има повече място за поставяне на всичките си уреди
Обичам играта, след като я заредих. След 2 часа игра стана скучно. Готвенето отнема много време. И кошниците вървят бързо. Мога да се справя с кошниците, но не и с времето за готвене. Намалете ги и бих оценил 5 звезди. Със скоростта, която е необходима, ще се отегча и ще спра да играя лесно
Не може да започне самостоятелната мисия. До днес работеше добре. Продължава да се връща към началната точка и иска „принос за започване“, когато вече съм допринесъл за много ястия. Ще дам повече звезди при отстраняване на този проблем.
Тъй като звездният готвач част 1 е добър старт, част 2 също е добра, но 1 проблем е, че отнема много време за повишаване на нивото
Супер е игра!
Тази игра е много привличаща вниманието. Засегнах се в рамките на 1 ден. Сега достигнах ниво 20 и отключих страхотни предмети.
star chef 2 е толкова лесен за разбиране, тъй като видеото им с урок е доста просто и интересно за следване. Човек може да овладее нещата само с едно движение
Наслаждавах се на играта, докато сега нямах маси, които мога да сервирам, тъй като всички искат поръчки от хранителна станция, която дори не мога да закупя, защото не мога да спечеля монетите, тъй като нямам клиенти, които мога да обслужвам.
Star Chef 2 беше откровение за мен. Като мобилна игра тя има сложна система, която трябва да се научи. Предполагам, че е част от предизвикателството.
Играта просто спря да работи на моя телефон и лаптоп. Отваря се, но не можете да играете играта.
Играта не се зарежда след актуализация!!!!!
Играта, но трудно се събират пари, това се покачва двойно и това е страхотно.
Винаги съм обичал да готвя и звезден готвач 2 е играта, която винаги съм търсил. Той е идеален за всеки любител на сим игрите за готвене
Тази игра е добре, но не е това, което очаквах, защото нещата тук са много високи, като машината и парцелите са високи.
Страхотна игра, когато просто искате да се отпуснете, просто ще отнеме много време (време), за да можете да купите ново оборудване без да се включват истински пари (тази част не е релаксираща).
В тази игра се случват твърде много неща. Навън съм.
Игрите никога не могат да бъдат забавни, ако функциите не са интересни. Но не е така със звездния готвач 2. Всяка функция тук е наистина забавна за разбиране
Един от най-хубавите моменти, в които съм играл мобилна игра. Игра за симулация на готвене е просто моят стил. Обичайте различните опции за декор на ресторант в играта
Сега не мога да отворя играта. Какво се случи в тази игра?
Обичам да играя, но времето за готвене отнема много време, бих искал да има повече начини за печелене на пари и увеличения, за да помогнат повече.
Харесвам тази игра, която отнема твърде много време за натрупване на пари, а някои хранителни продукти отнемат толкова време, за да завършат
Star Chef 2: Restaurant Game ማስመሰል wfvh
Абсолютно обичам играта. Вярно е, че малките неща правят цял свят разлика. Нещо толкова просто, като позволяването на mw да постави рецептите ми на опашка и да се върне, за да ги намери готови, е скрита благословия.
Винаги се чувствам заседнал. Тази игра иска неща, които дори още нямаме, затова масите никога не се изчистват и не можем да получим пари, за да ги получим smh