(Android/iOS) Mancınık: Çöp Adam Korsanları ile Kale Çatışması reklamsız
Feb 18, 2022 18:02:33 GMT -5
Post by dislistnombboca on Feb 18, 2022 18:02:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mancınık: Çöp Adam Korsanları ile Kale Çatışması ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mancınık: Çöp Adam Korsanları ile Kale Çatışması IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklamsız ▞▞▞
▞▞▞ Mancınık: Çöp Adam Korsanları ile Kale Çatışması 2022 version ▞▞▞
Bir tekneyi askerlerle doldurmak için bir tekne almanın bir yolu olmalı, sonra bir tekneye baskın yapmak için diğerine geçmek ve düşmanların tekneyi savunmak için baltaları olan adamları var. Ve maksimum miktar 3'tür, her adamın bir bıçağı var 3 bıçak alır yükseltme yaptığınızda 1 adam öldürmek için 2 bıçaklama 1 adam öldürmek için bir adama 1 bıçaklama adamlar için seviyeler lvl 1 bıçak lvl 2 kılıç lvl üç savaş baltası
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates მძაფრსიუჟეტიანი gva
Zaman öldürmek için harika bir oyun
Tnt tekneler imkansız
Çok Yonca!! Bu gerçekten sizi diğer gereksiz düşünceleri merak etmekten alıkoyacak bir Süper' Eğlenceli Oyun😀🤓
Teşekkür ederiz
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Actie wfxs
İyi oyun 👍
Hmmmmmmmmmmmmmmm daha önce yüklemiştim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok beğendim 😃⚠️🦚 ve 8yaşındayım adım Kerim annemin adı meryem
Oynamaya çalıştığınızda sadece çökecek
Kesinlikle güzel, reklamlar rahatsız etse de bu kadar eğlenceli bir oyundan önce bu reklamlar kabul edilebilir.
彈射器:海盜火柴人城堡爭霸 動作 kmgy
Kötü değil, iyi değil
iyi oyun
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Δράση flu
cok guzel eylenceli
Sizi meşgul etmek güzel, ama tur başına üç reklam??? Bu çok fazla.
güzel ama kolay
Turlardan sonra çifte para çalışmaz ve yükseltme, onsuz bir eziyettir.
İyi oyun, tüm seviyeleri tamamladım. Lütfen bir sonraki güncellemede daha fazla seviye ekleyin.
Çok eğlenceli, sadece oyunu oynamakla kalmıyor, aynı zamanda daha güçlü silahları ve savunmaları elde etmek ve yükseltmek için de çalışıyor. İki şikayetim, oyun sırasında fırtınalar ve düşen oklar gibi ekstra öğelerin nasıl kullanılacağına dair talimatların olmamasıdır. Ayrıca, sonsuz modda, bu çöp adam içeri girip mancınık operatörlerimi öldürdüğünde harika olacağım! Sinir bozucu çünkü bunu önlememin bir yolu yok gibi görünüyor. Bunun için olmasaydı daha yüksek bir puan verirdim.
Bu oyunu 69 levele kadar oynuyorum sonra bu oyunu kazanamıyorum bu oyunun harika ve güzel bir oyun olduğunu söylemeliyim
Yüklüyorum işte
Çok güzel çılgın bi oyun
Hustle Castle: Medieval games Vaidmenų žaid. dny
oyun harika
Fena değil
sopayla ölüm ve kızgın kuşların bir arada olması gibi. Oynamaya devam etmek için yeterince eğlendim.
Berbat. Önceki sürümü sevdi. En son güncellemenin hızı ve zorluğu, oyunu neredeyse oynanamaz hale getiriyor. Keşke oyunun önceki sürümünü oynama seçeneği olsaydı. Güncellenmiş sürüm sadece düz onu yiyor.
Bayıldım. Yansıtıcı kalkan beni güldürüyor. Ama Mavi Kalkanı koymak zor. Madeni paraları ikiye katlamanın matematiği kapalı. Depoda 2k var. Tur için + 1k tamamlandı. filmi iki katına çıkarmak için izle, tur için 2k'm olduğunu ve toplamda 3k ile sonuçlandığını mı söylüyor?
Bu oyn bayağa güzel sizede tavsiye ederim
güzel
Oyun çökmeye devam ediyor, bu yüzden onu kaldırdım ve aynı sorunu tekrar denedim
Sinir bozucu reklamlarla boğulmamış zaman geçirmek için heyecan verici ve zorlu bir oyun.
Bu oyun çok güzel herkeze tavsiyem bence yükleyin çocuklar
İyi oyun ama her şeyin fiyatı çok yüksek
çok sıkıcı oyun her seviyede aynı şey
Çok iyi olmak mancının kıralı.
Mutesemoyun
Size ve reklamlarınıza iyi bakın!!!!!
Çok fazla 30 saniye ekler. Oyun oynamak için 5 dakika ve ekler için 3 dakika geçirdi. Sildim.
Oyun harika ama bir süre oyun oynanınca satın almamız isteniyor.